Ποια τα οφέλη ενός μανικιούρ?

Εκτός από το πρόσωπό σου, το πιο εκτεθειμένο μέρος του σώματος σου είναι τα χέρια σου, δεδομένου ότι είναι πάντα ακάλυπτα. Τα καλοδιατηρημένα άκρα εκτός του ότι προσθέτουν στην ομορφιά σου, δίνουν την αίσθηση της νεανικότητας, φρεσκάδας, καθαριότητας και υγείας.

Το επαγγελματικό μανικιούρ είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να προσθέσεις μία ή δύο στρώσεις βερνίκι στα νύχια σου για να βελτιώσεις την εμφάνισή τους.

Οι τεχνήτριες μπορούν να εντοπίσουν τυχόν κατεστραμμένα νύχια και ερεθισμένο ή πληγωμένο δέρμα και να σου προτείνουν απλές θεραπείες που μπορείς να εφαρμόσεις στο σπίτι σου σαν συμπλήρωμα φροντίδας, όπως να χρησιμοποιείς καθημερινά κρέμα χεριών και ειδικό λάδι για τα επωνύχια τα οποία μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην εμφάνιση και την υγεία της επιδερμίδας των χεριών.

Επίσης, με το επαγγελματικό μανικιούρ, πολλά nail salons προσφέρουν χαλαρωτικό μασάζ για τα χέρια. Το μασάζ, εκτός από τη χαλάρωση ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ανακουφίζει από πόνους και ένταση και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος.

Φροντίζοντας τακτικά τα άκρα σας ενισχύεται η υγεία της επιδερμίδας των χεριών και διατηρεί τα επωνύχια ενυδατωμένα.  Επίσης τα τακτικά επαγγελματικά μανικιούρ βοηθούν στην πρόληψη παθήσεων, εμποδίζουν το ξεφλούδισμα και το σπάσιμο των νυχιών, αντιμετωπίζουν την ονυχοφαγία και τέλος προστατεύουν τα νύχια και τα χέρια βοηθώντας στην συνολική υγεία του χεριού.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου στο Uglow 231 400 5099 και νιώσε τη διαφορά στα χέρια σου από το έμπειρο προσωπικό μας.